Ho chi minh

24-26 november 2014..our trip to HCM for the 2nd time..last 2 year without adam and now his first trip..mybe HCM is not the right place for kids bcoz the weather is so hot like malaysia..adam mcm biasa la sensitif btul ngn panas so dia byk meragam n we decide to spend more time dlm blik je..gilir2 g shopping..dlm mse 2 thn je byk yg berubah,kedai hjh basiroh pun dh smakin maju brtingkat2 nk cmpare ngn dlu juz stall kecik je and so many mslaysian there..dh rase mcm g rantau pjg pulak 😲😲😲..dh 2x pegi rasenye enough la mybe prefer g tmpat lebih sejuk since malaysia pun dh makin panas🌞🌞

IMG_3630.JPG

IMG_3619.JPG

IMG_3634.JPG

IMG_3623.JPG

Advertisements
Standard

Artzooka in the house

Abah is out for a few days so we cancel outdoor activities.. Bg mngubat kebosanan si adam ni so we decide to main warne2..adam mcm biase klo bab mnconteng ni excited lebih..at the end i got an idea to make ocean life for him

IMG_3489.JPG

IMG_3482.JPG

IMG_3491.JPG

IMG_3476.JPG

Standard

He woke up for this

Yeay.. Abg dh kasi chance adam berenang sndiri🏊🏊 he was so excited…adam bkn yg jenis woke up early morning but he is so easy to manage ( klo kne gaye laa😬😬) kejut baik2 n the word that i always use is” adam nk ikut mama g jln2 tak” n he will answer “nak”( dgn mata yg msh trtutup rapat) ckp 2/3x n he will get up..n that day trus bangun cari pelampung smbil mata trkebil2

IMG_3351.JPG

IMG_3348.JPG

IMG_3362.JPG

IMG_3364.JPG

Standard

Bersarang sudaa

Masa yg selalu mncemburui dan saya selalu trpaksa mncuri masa..
Mungkin dunia diakhir zaman trlalu pntas jarum jam berputar..
Now, adam is 20 months already.. See how time flies…hari2 capture pic tuk kenangan.. Tp nk updated blog kadang2 trlupa plak 😜😜hopefully school holiday ni i have a time

IMG_3318.JPG

IMG_3312.JPG

IMG_3315.JPG

Standard

Sunday @kidspace

As we promise to him last week so yesterday adam for d first time dpt la brmain2 at kidspace ni..
Since kami dh 2 thn disini bru la dpt rasa de tmpat nk bawa adam main2 selain mini playland di giant..sgt2 la kekurangan tempat2 bgini xmcm di semenanjung
Promotion fees juz rm 12..main smpai letih ye adam
Adam enjoy main kt sni smpai abah naik boring..nk ajak balik amat lah susah

IMG_3242-0.JPG

IMG_3259.JPG

IMG_3250.JPG

IMG_3241-0.JPG

Standard